Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Nieuwbouwproject Zeeland In Aantocht

Nieuwbouwproject Zeeland in aantocht

Ontwikkeling in Oost-Souburg

Er is een nieuwbouwproject in aantocht in de Zeeuwse plaats Oost-Souburg. Het project, dat de naam 'De Groene Stad' heeft gekregen, omvat de bouw van 500 nieuwe woningen, een nieuw winkelcentrum en een park.

De woningen in 'De Groene Stad' zullen bestaan uit een mix van eengezinswoningen, appartementen en seniorenwoningen. Het winkelcentrum zal ongeveer 20 winkels herbergen, waaronder een supermarkt, een drogisterij en een kledingwinkel.

Het park in 'De Groene Stad' zal een oppervlakte van ongeveer 2 hectare krijgen. Het park zal worden ingericht met wandelpaden, speeltoestellen en een vijver.

Duurzaam bouwen

Bij de bouw van 'De Groene Stad' wordt rekening gehouden met duurzaamheid. De woningen zullen worden gebouwd volgens de nieuwste energiezuinige normen en er zullen zonnepanelen op de daken worden geplaatst.

Ook het winkelcentrum en het park worden duurzaam ontworpen. Het winkelcentrum zal worden voorzien van een groen dak en het park zal worden aangelegd met inheemse planten en bomen.

De bouw van 'De Groene Stad' zal naar verwachting in 2023 beginnen. Het project zal in fases worden uitgevoerd en zal naar verwachting in 2026 helemaal klaar zijn.

Meer informatie

Meer informatie over 'De Groene Stad' is te vinden op de website van de gemeente Vlissingen: https://www.vlissingen.nl/inwoners/wonen-en-leven/nieuwbouwproject-de-groene-stad.


Comments